My Cart

TUBURI FLEXIBILE METALICE

TUBURI FLEXIBILE METALICE

Tub Flexibil Copex Metalic 11 mm 50 m

1,50RON Fără TVA: 1,50RON

Tub tip copex, din tabla de otel galvanizata, pentru instalatii electrice, recomandat la casele si constructiile din lemn si OSB pentru prevenirea inc..

TUB FLEXIBIL METALIC CU IZOLATIE P.V.C. Ø=11mm

2,00RON Fără TVA: 2,00RON

Este realizat din tabla de otel galvanizata cu manta din PVC;Este recomandat la casele din lemn si OSB pentru a prevenii incendiile provocate de scurt..

TUB FLEXIBIL METALIC CU IZOLATIE P.V.C. Ø=14mm

2,80RON Fără TVA: 2,80RON

Este realizat din tabla de otel galvanizata cu izolatie din PVCEste recomandat la casele din lemn si OSB pentru a prevenii incendiile provocate de scu..

TUB FLEXIBIL METALIC CU IZOLATIE P.V.C. Ø=16mm

3,00RON Fără TVA: 3,00RON

Este realizat din tabla de otel galvanizata cu izolatie din PVCEste recomandat la casele din lemn si OSB pentru a prevenii incendiile provocate de scu..

TUB FLEXIBIL METALIC CU IZOLATIE P.V.C. Ø=18mm

3,00RON Fără TVA: 3,00RON

Tub flexibil cu izolatie PVCEste realizat din tabla de otel galvanizata cu izolatie din PVCEste recomandat la casele din lemn si OSB pentru a prevenii..

TUB FLEXIBIL METALIC CU IZOLATIE P.V.C. Ø=21mm

3,50RON Fără TVA: 3,50RON

Descriere produs: Tub flexibil metalicDiametru interior: 21 mmUtilizare: pentru prevenirea incendiilor provocate de scurt circuit si su..

TUB FLEXIBIL METALIC CU IZOLATIE P.V.C. Ø=26mm

3,50RON Fără TVA: 3,50RON

ub flexibil metalic cu izolatie PVCEste realizat din tabla de otel galvanizata cu izolatie PVCEste recomandat la casele din lemn si OSB pentru a preve..

TUB FLEXIBIL METALIC CU IZOLATIE P.V.C. Ø=9mm

1,70RON Fără TVA: 1,70RON

Este realizat din tabla de otel galvanizata cu izolatie PVCEste recomandat la casele din lemn si OSB pentru a prevenii incendiile provocate de scurtci..

TUB FLEXIBIL METALIC TIP COPEX 9MM

1,20RON Fără TVA: 1,20RON

Tub copex metalic Ø=9MMTub metalic de tip copex pentru instalatii electrice recomandat la casele si constructiile din lemn si OSB pentru prevenirea in..

TUB FLEXIBIL METALIC TIP COPEX Ø=14mm

1,70RON Fără TVA: 1,70RON

Tub copex metalic Ø=14mmTub metalic tip copex pentru instalatii electrice recomandat la casele si constructiile din lemn si OSB pentru prevenirea ince..

TUB FLEXIBIL METALIC TIP COPEX Ø=16mm

1,80RON Fără TVA: 1,80RON

Tub copex metalic Ø=16mmTub metalic de tip copex pentru instalatii electrice recomandat la casele si constructiile din lemn si OSB pentru prevenirea i..

TUB FLEXIBIL METALIC TIP COPEX Ø=18mm

2,20RON Fără TVA: 2,20RON

Este recomandat la casele din lemn si OSB pentru a prevenii incendiile provocate de scurtcircuit sau supraincalzirea cablurilorSunt rezistente la inti..

Afişare 1 - 12 din 12 (1 pagini)